Een drietal binnen club Squadra Tutto Gas gedroegen zich wat vreemd de laatste dagen. De spanning was er te lezen van hun gezichten; Daan, Marien en Theo hebben plannen.. Zij konden hun geheim begin deze week niet meer houden .. de voorbereidingen waren gestart voor een poging van De Maeslantkering Challenge!

Na de poging van Danny in Juni is de klimgeit in andere handen gekomen. Wouter en Ricardo hebben het record weten te zetten om in 24 uur 560 rondes te klim te maken. En dat moet vandaag verbeterd worden!

Bron challenge: https://www.ad.nl/westland/doe-de-maeslantkering-challenge-en-win-een-klimgeit~ad4a66e9/

0.00 uur – Sander van Scheijndel moest het met eigen ogen zien, de START is gezet!

2.00 uur – De eerste stop is gemaakt en de heren zitten goed in hun vel.

2.30 uur – De toeschouwers boven aan de berg laten zich zakken voor een nachtrust, we zullen hier vandaag nog dikwijls langskomen.

05.00 uur – Danny (oude klimgeit) sluit zich ook aan om met de mannen mee te rijden en ze te ondersteunen met hun uitdaging. Op dit moment zitten ze rond de 175 keer de berg omhoog.

06.30 uur – Support van Ed! Vroeg uit de veren om wat ronden met ze mee te rijden. Zo’n 240 rondes staan al op de teller!

08.15 uur – Een wisseling van de wacht, Eric komt wat rondes mee rijden.

9.00 uur – Een geplande stop wordt gemaakt en de mannen liggen voor op hun schema. Op dit moment 278 rondes gemaakt!

09.46 uur – De tellers geven 304 ronde aan! De gestelde schema’s zijn op dit moment even niet van toepassing.

10.15 uur – Jeroen en Ronald rijden mee! De mannen hebben even een opkikkertje nodig. Na een korte pauze; de beentjes ingesmeerd en weer door!

12.55 uur – De 400 rondes staan op de teller voorbij, tijd voor een pauze.

14.15 uur – Even schrikken, een ketting eraf bij Marien. Gelukkig snel opgepakt en door. Het wordt druk qua bezoekers op de berg!

15.00 uur – Bas neemt samen de support dienst waar met Perry. Dennis, Danny en Marco wisselen af. Zon 430 rondes zijn al gemaakt!