Het verslag van week 25 bleef even uit, we hadden ook een kleine teleurstelling te verwerken; de Geit van Danny is afgepakt! Hij heeft een aantal dagen zijn roem aan de kop over mogen uiten, maar helaas is er toch weer iemand overeen gegaan…

Maandag 18 juni
Nieuwe week, nieuwe kansen; de beentjes even strekken na het weekend. De opkomst op een maandag is niet hoog, maar er is altijd wel iemand voor een rit uit. Dennis samen Daan op pad om een rondje even goed naar de ***** trappen. Er stond een behoorlijke wind, een beetje geluk hadden we dus wel nodig en dat kregen we. Op de Gaag met wind in je gezicht had een medewieler ook het voordeel om mee te wisselen waardoor tegenwind snelheid om 33km/u plus gehouden kon worden. De mooie stukjes wind mee die avond gepakt wat dan ook een bekertje mag opleveren. Uiteindelijk goed voor een afstand van 60km en een gemiddelde van 34,5 in het uur.

Dinsdag 19 juni
Zwemmen tellen we niet mee 🙂 (Eric hard aan t trainen voor een triat). Er werd vandaag wel meer solo gedaan .. eigenlijk alleen maar; Daan pakte een solo van 36km met 35,2 gemiddeld, Danny tussen het werken door omstreken van Harderwijk zo’n 60KM, Ed bleef steken door zijn DI2 uitval op 40Km en Marien met een ander clubje een goede 56KM.

Woensdag 20 juni
En dan krijg je ’s morgens een berichtje .. er rijd iemand al vanaf 6 uur ’s morgen op de Maeslantkering. NEE TOCH! Nou is het te verwachten dat iemand het gaat proberen, maar laat dat nou net Paul Sosef zijn – vorig record houder van 150 – die opnieuw een poging doet om het record te verbeteren. En dat lukt hem .. maarliefst 402x is hij omhoog gegaan; 306 km, bijna 7000 hoogte meters in 13,5 rij uren..
Vandaag was zwager Marien een paar keer op bezoek gegaan, met meer dan 1780 hoogte meters en 94KM goed voor een 4 uur ondersteuning tijdens het rijden. Eigenlijk was heel Squadra Tutto Gas nieuwschierig en hebben we allemaal een ritje langs gemaakt hoe hij het deed.
Paul gefeliciteerd .. maar voor hoelang …

Verder werd de woensdag avond ingezet door Patrick, Ronald, Perry, Theo, Daan en Bas. Het ouderwetse STG rondje van zo’n 55 KM met een gemiddelde boven de 34,5 km/u!

Donderdag 21 juni
Zoals het achteraf op de APP ging .. de afspraak ging tussen neus en lippen door .. ging het B team; Dennis, Marco en Eric toch nog even een rondje. Nou bedankt hoor! Maar goed we snappen dat er meerdere niet zonder fietsen kunnen en we zullen dit in het vervolg gewoon melden 😉 Maar het was wel een lekker rondje, pittig windje zeg maar storm, van zo ’n 60km.

Zaterdag 23 juni
Robin hadden we deze week nog niet veel gezien, maar hij maakt het goed op de zaterdag met een 100KM+ plus rit. De Erasmus MC tour is aan hem!
Alleen dat gaat natuurlijk altijd weer evenaart worden door een aantal mede STG-ers; Daan en Patrick pakken een eigen rit van zo’n 107KM.
Marcel verstopt zich in Belgie en maakt daar een rit van 17KM, zal wellicht op een MTB geweest zijn 😉

Zondag 24 juni
Robin moest toch een tweede rondje doen, samen met de zoon de MTB pakken op zondag. Schrijf die 20KM maar in het overzicht erbij.
Vandaag is vanuit WWV de ritten begonnen van de Glazenstad. Het was een mooi weertje, helemaal goed om de 80KM richting Pijnacker te maken. Een appel(kruimel) taartje scoren en met een achtje weer terug. De snelheid lag best wel hoog en met een grote groep wil dat wel eens zorgen dat er een splitsing komt. Uiteindelijk op de finish bij WWV kwamen Theo, Marien (zal maar niet over de staat van schrijven ..), Ronald, Ed en Perry aan en de overige Dennis, Marco, Jeroen (tijd geleden!), Eric en buurman! finishde op de thuishaven t Hof.

Volgende week Honsel feestweek, houd het rustig aan heren!