Het is een rommelige fase in het Tuttogas team deze laatste weken, Wie fietst er wanneer of waarmee (mtb of race) en wil het weer een beetje meewerken. Dit alles resulteert dan ook in een steeds wisselende samenstelling van de groep en de dagen waarop er gereden wordt. Het grote voordeel is dat er bijna altijd wel een dag is dat er 1 of meerdere gaan fietsen. Zo ook Zaterdag er werd verzameld bij Theo thuis en daar werd al snel duidelijk dat niet alleen de gemiddelde snelheden bij STG in een opwaartse lijn zitten maar de gemiddelde waarde van het fietsmateriaal stijgt lekker mee!! Een hagelnieuw blinkend zwart met felgeel machientje komt de dam op rijden met STG member  Perry als berijder die met een grijns van oor tot oor staat te popelen zijn nieuwe Ridley Noah eens even goed uit te proberen. Ook Daan en Theo zijn van de partij en we vertrekken met z’n vieren voor het voor ons zo bekende rondje (met een kleine maar leuke aanpassing).De zon schijnt maar er waait een behoorlijke zuid zuidwesten wind komen we snel achter aangezien we die het gehele eerste stuk aardig tegen hebben. Maar wat je eerst tegen hebt krijg je uiteindelijk natuurlijk ook weer mee (of zoals Daan eerder zei eerst het zuur dan het zoet) dat is dan wel weer lekker. Langs de waterweg en in de duinen geeft Theo even ouderwets gas en snelheden tot bijn 50km/pu werden aangetikt en we hebben er met zijn vieren dan ook een hoop andere wielrenners afgereden op dat stuk een aantal probeerden aan te haken maar faalden lelijk. (niet heel vreemd overigens;-))

Mannen ik moet bekennen dat ik even getwijfeld heb of ik mee zou gaan want ja jullie zijn nou eenmaal niet de minste gasten om mee te fietsen maar jullie hebben af en toe even ingehouden en mij ook kop laten rijden en dan worden we uiteindelijk allemaal sterker dus namens mij bedankt het was een best rondje met een gemiddelde van ergens tussen de 31-32 km/pu best netjes gezien de weersomstandigheden al zeg ik zelf .