Zaterdag 6 januari

Jaja….weken hebben we erop gewacht maar eindelijk gaat het weer dan toch eens meewerken.

Na een aantal weken waarin regen en wind het weerbeeld vormde lijkt deze Zaterdag het perfecte weertje daar te zijn. Weinig wind, flauw zonnetje en niet al te koud.Met een mannetje of zes staan we aan de streep (lees het hof) deze keer op een Zaterdagmiddag vanwege mogelijk een te gladde Zondagmorgen.Daan,Theo,Bas,Ed,Danny en ik(Marco). Allemaal klaar voor wat hopelijk weer de aftrap van een mooi fiets-seizoen gaat worden.We besluiten ons wel bekende rondje aap of in ieder geval een groot gedeelte ervan te rijden.Met dit weer is het fantastisch rijden wat merkbaar is aan het tempo wat gezien de tijd van het jaar (eigenlijk volop winter) behoorlijk hoog ligt.Diverse STG leden hebben zich al weken indoor afgemat op de spin-fietsen ook dat is behoorlijk te merken. Danny maak er zelfs een gewoonte van midden in de de nacht  van en naar het werk te fietsen op zijn mtb wat al snel zo een kleine 60km per rit is.Onze rit verloopt ondanks een lekke band zeer voorspoedig…toch al even snel +-32,5 gemiddeld!! mannen het is pas Januari waar gaat dit eindigen??

Afijn de toon is dus gezet en het vizier op een nieuw jaar waarbij we hopen dat Marcel snel weer aan zal haken op zijn nieuwe fiets, En dat we met zijn allen er een topjaar van gaan maken met een hoop kilometers, plezier, bier naderhand in Het Hof.