Zijn paard/fiets is afgelopen maandag ingeleverd, nog een paar nachten en dan is het zover. Alle training vooraf gaat hier bevestigd worden … allemaal voor het goede doel … Marien gaat de Tourmalet op!

Na de beklimming van Alpe d’Huez in voorgaande jaren, gaat dit jaar de berg Tourmalet beklommen worden die nog meer hoogtemeters heeft. Zie http://www.teamwestland.nl/ een greep van de activiteiten die zij uitvoeren en voor welke goede doelen zij in zetten die met kankerbestrijding te maken hebben.

Uit zijn eigen woorden; met een mooi gevoel is hij er heen, het zal ook echt een zware en emotionele gebeurtenis zijn, maar hij is er klaar voor. Met genoeg kilometers in de training en genoeg steun en aanmoediging om hem heen moet het een top ervaring worden!

We volgens Marien en Mariska (zijn meisje .. nee niet zijn fiets) op de voe.. het wiel. Hun ervaring hoe zij deze berg hebben getrotseerd! zullen ze vast met ons delen.

Namens Squadra Tutto Gas! heel veel succes en probeer ondanks de beproeving te genieten van de ervaring.

Uiteraard alle deelnemers van Team Westland sterkte in de strijd!