[STG] Woensdagavond rit 25 mei 2017 – 60KM rit

Gisteren heeft Marien een rit van 60km gepakt met een gemiddelde van 37,4km per uur. Als STG-er zie je zijn tijden voorbij komen; die moeten dan ook verslagen worden 😉

We vertrokken met 8 man sterk, vanaf de rolpaal gelijk het gas erop. De groep bleef tot de punt van Hoek van Holland bij elkaar. Daar haakte de eerste af (op dat moment 34 gemiddeld op de teller). Jeroen die met een stuk staal nog op zijn heup, zijn tweede rit mee rijd, kreeg natuurlijk genoeg voor zijn kiezen. Samen met Marco en Danny volgende zij op korte afstand de overige vijf. Ikzelf heb nog een paar kilometer bij de eerste groep mee gereden, kop wisselen boven de 38 en dan met 41 erachter aan werd te gek. Zo ontstond een eerste groep van Bas, Theo, Ronald en PERRY die met boven de 36 de bocht om Vlaardingen in ging. Daar is de tegenwind richting terug, ja en dan moet je opletten want voor je het weet krijg je golf ballen om je oren. De mannen hadden de juiste afslag niet helemaal onthouden en belanden op de golfbaan met als extraatje een 3,5km grindpad .. dag gemiddelde! De tweede groep had in de polders nogal eens een tractortje moeten wijken, gelukkig hebben we Danny die de weg creatief – met veel bochtwerk – wist thuis te brengen.

Al met al, een mooie avond met toch wat wind. Uitslag van de avond: de eerste groep met 34,5 gemiddeld (ondanks het golven tussendoor) en de tweede op 31,4. https://www.relive.cc/view/1003851875

Conclusie van de rit; Marien voorbij rijden wil (nog) niet lukken. Volgende week nieuwe poging!

Vorige

Teamfoto 2017 in La Gazetta

Volgende

[STG] Woensdagavond rit 31 mei 2017 – Dag van de Records! Op gemiddelde..

  1. Marco

    Haha… mooi stukkie Dennis alleen heet Perry ook theo

    • Dennis Grift

      Ajoh, je keek vast niet goed .. staat zelfs met hoofdletters 😉

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén